Viktigt att må bra på kontoret med

Form och hälsa är något jag gärna skriver om. Att må bra på jobbet och med sina arbetskamrater är även det minst lika viktigt som att ha ett bra fritidsliv så att säga. Det kan gälla allt från vad man har för skrivbord, kontorsmöbler, kontor, till arbetskamrater och chef. Arbetsmiljön är viktigt och det är bra om ditt företag har en policy kring det lika väl som att de satsar på att köpa ett bra skrivbord och övriga kontorsmöbler. Sedan finns det ju en del ni själva kan göra för att skapa en god stämning arbetskamrater mellan.

Saker att göra tillsammans

Att ha en god relation med sina arbetskamrater är bra, för det påverkar hälsan positivt. Ni kan göra en massa saker tillsammans. Kanske alltid ha fredagsfika där ni turas om att stå för att baka. Ha knytkalas för högtiderna om det är så att företaget inte bjuder på julbord med mera. Sedan kan ni även se till att gå på AW tillsammans. Sen är det inte heller fel om företaget kan ordna med kick-offer eller teambuildingar så att ni kan knyta band med varandra på ett bra sätt.

Det blir vad ni gör det till

Ha ett möte, kom fram tillsammans vad ni vill göra ihop. Kanske sätta samman en festkommitté? Då kan denna grupp sedan vara de som står för den stora delen, men se till så att ni ändå involverar alla så att alla får vara med!

13 Feb 2019