Fettförbrännare - hur funkar det?

Kämpar du med att gå ner i vikt? Jojo-bantning, viktminskningsprogram och appar för träning och kost är en del av ditt liv och nu har du fått nog. Stämmer detta på dig ska du läsa vidare. Men först ska du ställa dig frågan; vill jag gå ner i vikt för att må bättre, eller för att alla andra ska tycka jag är snyggare? 

Om du gör det för din egen skull - bra jobbat, och lycka till! Gör du det för någon annans skull så kommer du tyvärr får svårt att lyckas. Men det hindrar inte att du kan ta till dig både tips och råd och det är just vad jag tänkte göra idag. 

Träning och bra kost är nummer 1

Jag har provat att använda fettförbrännare vid ett par tillfällen och jag måste säga att jag är imponerad över hur bra det funkar. Vikten går snabbare neråt och man får en slimmad kropp snabbt. Men det kräver att man också tränar och äter rätt. 

Det viktigaste verktygt vi har för viktnedgång är vår kunskap om mat. Välj mat som är snåla på kalorier och välj också bort mat med mycket kolhydrater. Eller minska på dem i alla fall. Kombinera detta med fysisk träning så kommer din viktresa att gå bra. 

Med rätt motivation, en bra fettförbrännare och bra val både vad det gäller maten och träningen så kommer du att lyckas. Det svåra är sedan att inte gå tillbaka till gamla rutiner och vanor men det sparar vi till en annan gång! 

24 Jun 2023