Styrkelyftning kanske vore något?

Min bror har hållt på i fler år med styrkelyftning och lite bodybuiding. Jag har haft lite funderingar på att be honom om lite hjälp, tips och råd kring detta. Vill nämligen testa på det. Inte att jag ska träna på som attan och få en muskelkropp utan dess like, men som ett bra komplement till det jag tränar idag. Har sett kvinnliga bodybuilders och det är inte så jag vill se ut. Men lite mer muskler vore inte fel i alla fall. Läst att om man tränar fitness är det bra att äta kosttillskott. Ni kan läsa mer om det på fitline-fitness.se om ni vill.

Ut i skogen blir det med

Nu när vi äntligen har kommit in i maj månad så är det ut för mig som gäller. I alla fall en del. Jag gillar att springa i skogen. Då gärna under våren och sommaren. Det är mindre kul att göra när det är snö och vinter. Men nu när vädret börjar bli bra passar det perfekt.

Skaffa nya träningskläder

Har tänkt kika lite med efter nya kläder att träna i. Det är ett måste tycker jag, att ha bekväma träningskläder samt att man har rätt sorts skor. Måste ha nya skor med, de som jag har nu börjar bli bra slitna. Man ska vara rädd om sina fötter, så att man inte skadar dem på grund av fel sorts skort. Så detta ska jag börja kolla efter. 

 

2 May 2019