När det är sommar får man unna sig lite

Sommar, sol, semester. Det finns väl inget bättre eller? Det är nu man kan tillåta sig själv att få unna sig en del av det goda i livet. Övrig tid på året så äter jag rätt, jag tränar och jag äter kosttillskott, det kan ni läsa mer om på fitline-sport.se. Men när min semester kommer, då brukar jag slå av på takten, tar dagen som den kommer, njuter av att grilla, äta glass ute, ligga i hängmattan och bara vara. Det är ju som jag brukar säga att man måste ha en balans i hur man lever. Att alltid vara hälsosam är lika dåligt som alltid äta skräpmat. Så kan man göra båda, med lagom mycket av varje så är det allra bäst. I alla fall lever jag så.

Njuta av sommaren

Svensk sommar kan ju vara både si och så. Förra året var ju kanon, med den värmen som var. Dock var det ju grillförbud och det var ju trist. Vi har passat på att grilla en massa gott nu det senaste ifall det slår till och blir lika hett och förbud igen. Det är så skönt att kunna sitta ute, grilla, ta en öl och bara njuta. Antingen med familjen eller med vänner.

Har planerat att göra i stort sett inget denna sommar, bara ta det lugnt. Njuta av att jag är ledig och ladda batterierna så att jag orkar med hösten och vintern som kommer. 

8 Jul 2019