Inte fel att ha ett vitt leende

Något jag avundas, det är människor med naturligt vita leenden. Ofta är det ju så att dessa personer, de dricker inte kaffe, vin, röker inte och så vidare. För det är ju sådana saker som gör att tänderna slits och missfärgas. Men som tur är, så går det ju att bleka tänderna. På nätet kan man jämföra bästa-tandblekningen. Det är då sådan tandblekning som man kan göra själv, hemma, på egen hand.

Göra själv eller hos tandläkaren?

Det finns två sätt att bleka tänderna på. Det ena är att göra det hos tandläkaren som då gör det på ett visst sätt. Sedan finns det olika tandblekningsmedel att köpa som man sedan applicerar på tänderna hemma, själv, på olika sätt. Det kan vara via remsor, via penna eller via en bettskena. Vad som är bäst är svårt att säga, det är upp till den som ska göra det. Tror att det är dyrare hos tandläkaren en att göra det själv. Fördelen dock med att göra hos tandläkaren är ju att det blir rätt med en gång.

Jämför olika tandblekningsmedel

Om du vill göra det själv, hemma, så är det en mycket god idé att kolla in vad det finns för olika sorter samt hur de fungerar. Sedan även jämföra dem med varandra, så att du hittar den som passar dig bäst samt som har rätt pris, så att säga. Jämföra bör man göra med det mesta man köper anser jag. 

23 Sep 2020