Hur ofta ska man träna?

Det här med hur ofta man ska träna, det är inte direkt lätt att säga exkt. Det går liksom inte att säga att du ska träna så här många gånger i veckan för att du ska få de bästa resultaten. Det kan nämligen beror helt och håller på en massa andra saker. En person som tränar tre gånger i veckan kan få bättre resultat än någon som tränar fem eller sex gånger i veckan. Detta då det kan bero på hur man tränar, hur man äter och om man har tid att återhämta sig. Tränar man mycket kan det vara bra att lägga till kosttillskott från Fitline. Träning och hur ofta, beror som sagt på personen. Detta med återhämtning är viktigt. Kör man hårt och det varje pass så kan man inte återhämta sig tillträckligt. Då är det bra att variera träningen eller hoppa över nåt pass. 

Tänk på din kropp

Resultat av träningen kommer alltså inte av att du tränar ofta och mycket. Det är minst lika viktigt att se över vad man äter och att ge sig tid till återhämtning. Om man kör samma pass, alla dagar, så är det så att kroppen kommer att vänja sig och det blir istället en negativ effekt på den träningen. Så variera dina pass, eller vad du tränar för något. 

Detta är alltså träning där man byter om och kör pass, inte vardagsmotion som cykeln till jobbet varje dag, det kan du fortsätta med!

 

 

15 Apr 2019