Förmågan att kunna hjälpa andra

Jag är mån om min egen hälsa men jag vill även kunna hjälpa andra, som inte har så bra hälsa. Det tänkte jag göra genom att gå en hlr utbildning så väl som att ta en första hjälpen kurs. Jag har sett att det finns ett ställe, som erbjuder båda dessa kurser och utbildningar. Så jag har bokat in mig på dessa lite senare i vår. Tycker att fler borde göra som jag, för man vet aldrig när dessa kunskaper kan tänkas behöva. en hlr utbildning är bra att ha, om man stöter på någon som råkat ut för plötsligt hjärtstopp och en första hjälpen kurs är aldrig fel, då det kan vara så att man ser en olycka först av alla. Om man då har kunskaper i hlr och första hjälpen, så vågar man hjälpa till!

Gå utbildningar och kurser hos Hjärtgruppen

Jag har valt att gå mina utbildningar och kurser hos Hjärtgruppen. De erbjuder både privatpersoner och företag kurser och utbildningar inom hlr och första hjälpen. Med en första hjälpen kurs kan man lära sig hur man ska gå tillväga för att kunna assistera om en olycka skett. man får lära sig använda en förbandslåda så väl som i vilken ordning man ska ta hand om de skadade.

Alla utbildningar och kurser hos Hjärtgruppen genomförs med certifierade läkare som utbildar er. Man kan även få information och kunskaper om hjärtstartare. De personer som utbildar är läkare, färdiga eller under utbildning. Detta betyder att de har en unik kompetens inom det medicinska området. Alla instruktörer är dessutom certifierade av svenska HLR rådet.

7 Apr 2017